Met Scheidegger sta je sterker

Engels Spreekvaardigheid

Breng je Engelse spreekvaardigheid op niveau met deze training - 3 dagen

Speelt de Engelse taal een belangrijke rol in je werk? Voer je regelmatig zakelijke gesprekken in het Engels en wil je met je Engels graag goed voor de dag komen? Dan is deze training zeer geschikt voor je. In deze training verbeter je je Engels en leer je de taal snel en efficiënt. Het resultaat: je spreekt met meer zelfvertrouwen Engels in een zakelijke omgeving.

Jouw resultaat

Je spreekt met meer zelfvertrouwen zakelijk Engels en weet hoe je de taal zowel in zakelijk verkeer als in sociale contacten goed gebruikt. Je leert de taal vloeiender spreken en je luistervaardigheid neemt toe. Ook je woordenschat wordt aanzienlijk uitgebreid. Jouw werksituatie staat daarbij zo veel mogelijk centraal.

Voor wie?

In je werk kom je regelmatig in contact met de Engelse taal. Je hebt enige basiskennis, maar je wilt de Engelse taal op een professionelere manier in je werkomgeving gebruiken.

Vooropleiding

Een vooropleiding is niet noodzakelijk. Er wordt wel van je verwacht dat je kennis van de Engelse taal hebt.

Aanpak

In een schriftelijke intake wordt vastgesteld wat je niveau is en welke kennis en vaardigheden je nodig hebt om efficiënt in het Engels te communiceren.

Tijdens de training leer je aan de hand van praktijkgerichte opdrachten. Je doet dit met behulp van simulaties en rollenspelen. Je eigen doelstellingen en achtergrond zijn het uitgangspunt bij de oefeningen. Je krijgt ook altijd uitgebreide feedback op oefeningen en je vorderingen. Deze continue feedback en begeleiding zijn een essentieel onderdeel van je leerproces. Hiermee boek je aantoonbare vooruitgang.

De training wordt verzorgd in kleine groepen met maximaal 12 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van je trainer krijgt en je samen met de andere deelnemers werkt aan je leerdoelen.

Je krijgt toegang tot een professionele digitale leeromgeving: e-Connect. In deze omgeving vind je alle informatie over je training, je persoonlijk actieplan, praktijkopdrachten, filmpjes, tips en trucs. Ook kun je via e-Connect zeer gemakkelijk communiceren met de overige deelnemers en de trainer.

Opzet van de training

Deze training bestaat uit 3 trainingsdagen van 09.30 uur tot 16.00 uur. Tijdens de trainingsdagen ga je met een ervaren trainer concreet aan de slag in een veilige leeromgeving.

Training Engels Spreekvaardigheid

Studieprogramma

Tijdens deze praktische training wordt onder leiding van zeer ervaren en deskundige trainers onder andere aandacht besteed aan:

Telefonische vaardigheden

 • Begroeting
 • Doorverbinden
 • Een gesprek openen
 • Vraagtechnieken
 • Een boodschap achterlaten
 • Een gesprek beëindigen

Presenteren van jezelf

 • Kennismaken
 • Jezelf voorstellen

Presenteren van je bedrijf

 • Presenteren van je bedrijf of organisatie
 • Beschrijven van de activiteiten
 • Beschrijven van de producten/diensten

Bezoek ontvangen

 • Praten over algemene onderwerpen
 • Omgangsvormen en cultuuraspecten
 • Bezoek ontvangen en rondleiden

Certificaat

Als je deze training hebt afgerond, ontvang je het certificaat 'Engels Spreekvaardigheid' van Scheidegger Opleidingen.

De nieuwe startdata voor de opleiding Engels Spreekvaardigheid worden binnenkort bekend gemaakt. Heb je belangstelling en wil je nu al meer weten? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 035-7 121 992.

Kosten

Trainingskosten: € 890,-
Trainingsmateriaal: € 75,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs (MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master), dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de prijs exclusief btw. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Open avonden

Open avonden

Twijfel je nog welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een van onze open avonden.

 • Gespecialiseerd opleidingsadvies
 • Kennismaken met Scheidegger
Meld je nu aan

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

Nu aanvragen

Waarom Scheidegger?

Onze website maakt gebruik van cookies.