Thema's

Thema's

Werken in de logistiek steeds populairder

Op Woensdag, 22 September, 2021, 17:11

De afgelopen twee jaar is de arbeidsmarkt flink in beweging gekomen. Voor een groot deel komt dat door de coronacrisis. Maar werken in de logistiek is al langer populair aan het worden. Een van de redenen is dat we steeds meer online kopen. Uit cijfers van UWV blijkt dat er bijvoorbeeld veel werk is in de logistiek en voorraadbeheer. Weet jij wat werken in de logistiek en voorraadbeheer inhoudt? Het zou zomaar jouw nieuwe toekomst kunnen zijn. Bijvoorbeeld als logistiek medewerker of logistiek manager.
Lees meer
Thema's: Nieuws

Opleidingen pedagogiek steeds populairder: welke kies jij?

Op Vrijdag, 25 Juni, 2021, 09:10

Met een opleiding pedagogiek help je kinderen en jongeren in hun ontwikkeling. Je kunt hierbij echt het verschil maken. Wil jij pedagogiek studeren op MBO- of HBO-niveau? Je vindt je opleiding bij Scheidegger. Lees alles over de voordelen van het volgen van een opleiding pedagogiek.
Lees meer
Thema's: Nieuws

Coach worden? Bekijk deze opleidingen

Op Vrijdag, 25 Juni, 2021, 08:41

Het beroep coach wordt steeds populairder. Dat komt goed uit, want steeds meer mensen gebruiken coaching om verder te komen. Bijvoorbeeld om beter om te gaan met stress, om te leren budgetteren of om meer uit zichzelf te halen. Wil jij de juiste vaardigheden leren om mensen écht verder te helpen? Bekijk onze opleidingen tot coach.

Lees meer
Thema's: Nieuws

Goed nieuws. Je kunt in mei al beginnen met je opleiding

Op Dinsdag, 1 Juni, 2021, 11:02

Wil je graag snel beginnen aan een opleiding? Dan hebben we goed nieuws voor je. Voor een flink aantal opleidingen hebben we een extra startmoment ingepland. Zie de onderstaande lijst. Als je je nu inschrijft kun je in de zomer al je eerste module afronden.

Lees meer
Thema's: Nieuws

Bekijk ons vernieuwde opleidingsaanbod

Op Maandag, 10 Mei, 2021, 15:26

Voor 2021-2022 hebben we ons opleidingsaanbod weer up-to-date gemaakt met een aantal mooie nieuwe opleidingen. Zo sluit het nog beter aan op de vraag vanuit de arbeidsmarkt. Vooral aan de vakgebieden Pedagogiek en Welzijn en Hulpverlening hebben we een aantal actuele opleidingen toegevoegd. Kijk hieronder welke opleidingen dat zijn en wat er voor jou bij zit.

Lees meer

Wat houdt onze examengarantie in?

Op Maandag, 19 April, 2021, 12:21

Wij hielpen al meer dan een miljoen Nederlanders aan een diploma. We weten dus als geen ander hoe we je goed kunnen voorbereiden op jouw examen, zodat je vol zelfvertrouwen aan de eerste vraag begint. Slaag je de eerste keer toch niet? 

Lees meer
Thema's: Nieuws

Het belang van goede typevaardigheden

Op Maandag, 19 April, 2021, 12:18

Op je telefoon type je met je duimen (je moeder of je vader waarschijnlijk met één vinger), maar ook de computer is een veelgebruikt apparaat om berichten te versturen, te werken en contact te houden met familie en vrienden. 

Lees meer
Thema's: Nieuws

De regeling Aftrek studiekosten wordt afgeschaft in 2022

Op Maandag, 19 April, 2021, 12:11

Dat betekent dat je voor studiekosten die je in 2021 maakt nog gebruik kunt maken van de regeling Belastingaftrek voor particulieren. Betaal je de opleidingskosten zelf, dan kun je maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van je inkomstenbelasting. 

Lees meer
Thema's: Nieuws

Goed nieuws. Je kunt in mei al beginnen met je opleiding

Op Donderdag, 15 April, 2021, 09:46

Wil je graag snel beginnen aan een opleiding? Dan hebben we goed nieuws voor je. Voor een flink aantal opleidingen hebben we een extra startmoment ingepland. Zie de onderstaande lijst. Als je je nu inschrijft kun je al voor de zomer je eerste module afronden.

Lees meer
Thema's: Nieuws

Wat bedoelen we met Diplomawaardegarantie?

Op Donderdag, 11 Maart, 2021, 12:40

Scheidegger Opleidingen is een officiële onderwijsinstelling, erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. We hebben een officieel MBO College en een erkende Hogeschoolstatus. We mogen dan ook officiële MBO- en HBO-diploma's uitreiken. 

Lees meer
Thema's: Nieuws