Met Scheidegger sta je sterker

Werkzoekend? Volg dan geheel gratis een opleiding bij Scheidegger!

Heb je interesse om een opleiding te volgen? Als je een opleiding gaat volgen waarbij je jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroot, dan kun je maar liefst € 2.500,- subsidie ontvangen. Veel opleidingen worden daarmee ineens geheel gratis. Deze subsidie is mogelijk doordat de overheid investeert in arbeidsmarktkansen. Je komt in aanmerking voor subsidie als je op dit moment staat ingeschreven bij UWV als werkzoekende. Ook als je op dit moment werk hebt of als zelfstandige werkt, kom je in aanmerking voor de subsidie. Daarbij moet je werkzoekend zijn en je willen scholen in de richting van een kansberoep. Dit is een beroep waarmee je meer kans maakt op de arbeidsmarkt.

Onderstaande opleidingen kun je geheel gratis volgen

 


Wil je een landelijk erkend diploma behalen? Schrijf je dan in voor één van de onderstaande opleidingen en betaal slechts 100,- per maand! 


Wanneer je geïnteresseerd bent in één van de onderstaande opleidingen heb je ook recht op de 2500,- euro subsidie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs. 

HBO-opleidingen

MBO-opleidingen Facilitair, Inkoop en Logistiek

MBO-opleidingen Horeca

MBO-opleidingen Zorg, Welzijn en Hulpverlening

Vakopleidingen

MBO-opleidingen Financieel en Administratie

MBO-opleidingen Sales en Accountmanagement

MBO-opleidingen Marketing en Communicatie

MBO-opleidingen Gedrag en Maatschappij

MBO-opleidingen ICT en Internet

Hoe kom je aan de subsidie?

De aanvraag voor subsidie kun je indienen bij UWV.

Waarom Scheidegger?

Onze website maakt gebruik van cookies.