Incompany

Opleidingstrajecten op maat

Scheidegger ontwikkelt en verzorgt ook op specifieke opleidingstrajecten voor bedrijven. U kunt daarbij kiezen uit ons standaardaanbod van ruim 400 opleidingen en trainingen, maar we kunnen ook opleidingen op maat verzorgen, die precies aansluiten op uw wensen. We kunnen deze opleidingen zowel op een van onze locaties als binnen uw organisatie verzorgen. Dankzij de aantrekkelijke fiscale voordelen kunt u in veel gevallen uw medewerkers zelfs volledig kosteloos laten opleiden.

De voordelen van een maattraject

Onze unieke aanpak heeft voor u een aantal belangrijke voordelen:

  • Uw specifieke wensen worden verwerkt in onze opleidingsprogramma's.
  • Wij kunnen de opleiding bij u op locatie verzorgen.
  • De planning van de opleiding wordt afgestemd op uw behoefte.
  • Uw eigen bedrijfscases komen tijdens de les aan bod.

Onze aanpak

We maken graag een afspraak voor een oriënterend gesprek. In dat gesprek brengen we samen met u de aanleiding, het gewenste resultaat en de specifieke wensen ten aanzien van de opleidingsvraag in kaart. U ontvangt van ons een helder opleidingsvoorstel. Indien gewenst kunnen we u ook adviseren bij andere HRM-vraagstukken. We zijn namelijk veel meer dan alleen uw opleider, wij zijn uw partner in business.

Onze belofte aan u

Scheidegger is al 70 jaar actief op het gebied van opleiden in Nederland. Al die tijd is Scheidegger trouw gebleven aan zijn visie: no-nonsense, betaalbaar, toegankelijk, flexibel en kwaliteit. En dat is dan ook onze belofte aan u.

  • No-nonsense: We maken opleidings- of HRM-vraagstukken eenvoudig en oplosbaar. Daarbij kiezen we voor pragmatische oplossingen, waarbij het gewenste resultaat en uw organisatie het uitgangspunt zijn.
  • Betaalbaar: We werken met uitermate aantrekkelijke tarieven, zodat de oplossing van uw opleidingsvraag niet meer hoeft te kosten dan hij opbrengt. Vanwege onze erkenning voor de MBO-opleidingen komt u in veel gevallen in aanmerking voor fiscale voordelen en de Subsidieregeling praktijkleren.
  • Toegankelijk: Onze opleidingen zijn laagdrempelig en voor bijna iedereen toegankelijk. Uw wensen staan voor ons centraal. Uiteindelijk is uw ondernemingswens ons resultaat!
  • Flexibel: Onze maatwerktrajecten kunnen zowel op een van onze locaties als binnen uw organisatie worden verzorgd. De data, lesfrequentie en - tijden worden in overleg met u bepaald. Daardoor kan een traject in korte tijd worden afgerond. Specifieke vaardigheden of competenties kunnen worden geïmplementeerd in al onze bestaande opleidingen.
  • Kwaliteit: We garanderen kwaliteit. Opleiden, leren en ontwikkelen zijn belangrijk voor organisaties. Dat vraagt om een goede afstemming, korte communicatielijnen en een gedegen projectmatige en resultaatgerichte werkwijze. Kortom, dat vraagt om onze aanpak. Het Projectbureau van Scheidegger verzorgt de gehele projectplanning, -organisatie en -administratie. Uw organisatie wordt volledig ontzorgd! Alle maatwerktrajecten worden tussentijds geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd. Meestal volgt korte tijd na het traject een terugkomdag. Ter afsluiting vindt er een eindevaluatie plaats, waarin de resultaten worden besproken en een advies wordt gegeven over een mogelijk vervolgtraject.

Subsidie

Scheidegger organiseert voor uw organisatie op maat gemaakte, erkende MBO-(deel)opleidingen. Hierdoor kunt u gebruikmaken van de Subsidieregeling praktijklerenHet voordeel van deze subsidie kan oplopen tot € 2.700,- per medewerker per jaar.

Ook voor re-integratie- en outplacementtrajecten

Reorganisaties zijn tegenwoordig aan de orde van de dag, met als gevolg re-integratie- en outplacementtrajecten. Scheidegger is ook hier de aangewezen partner, of een dergelijk traject nu door uw bedrijf zelf of in samenwerking met het UWV en/of een re-integratiebureau wordt uitgevoerd.

UWV, gemeenten en re-integratiebureaus

Werkt u bij een uitkeringsinstantie, zoals het UWV of een gemeente, of bij een re-integratiebureau? De opleidingen van Scheidegger bieden in veel gevallen een uitstekende oplossing om uw kandidaten snel en goed opgeleid weer aan het werk te krijgen. Zelfs als de opleidings- en werkervaringsachtergrond minimaal is, denkt Scheidegger graag met u mee om deze mensen weer terug te laten keren op de arbeidsmarkt.

Contact

Voor meer informatie over onze maatwerkoplossingen kunt u contact opnemen met Scheidegger Incompany, via incompany@scheidegger.nl of 035 - 750 61 93.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2018-2019, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren