Met Scheidegger sta je sterker

Financieel voordeel

Financieel voordeel

Scheidegger weet hoge kwaliteit en optimale flexibiliteit te combineren met aantrekkelijke tarieven. Bovendien kunnen zowel werkgevers als particulieren gebruikmaken van interessante subsidiemogelijkheden en belastingvoordelen die gekoppeld zijn aan opleiden. Een opleiding volgen bij Scheidegger hoeft daardoor bijna niets te kosten.
 
Wil je een HBO Bacherloropleiding volgen? Lees dan of jij in aanmerking komt voor het Levenlanglerenkrediet.

Belastingvoordeel voor particulieren

Betaal je de opleidingskosten zelf, dan kun je maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van je inkomstenbelasting. Je mag het cursusgeld en de literatuurkosten onder de volgende voorwaarden aftrekken:

  • Jij of je fiscale partner maken de kosten voor jouw studie of die van je fiscale partner. Kosten voor de studie van je kind mag je dus niet aftrekken.
  • De opleiding of studie is gericht op je huidige of toekomstige beroep.

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs (MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master), dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ontvang je een uitkering?

Als je een uitkering ontvangt, bijvoorbeeld een WWB-, WIA- of Wajong-uitkering, dan bestaat er een mogelijkheid dat je een opleiding vergoed krijgt. De uitkeringsinstantie heeft in veel gevallen een opleidingsbudget voor jou gereserveerd.

Meer informatie

Als je meer informatie wilt over de effectieve inzet van fiscale voordelen en budgetten binnen je organisatie, gekoppeld aan opleiding en organisatieontwikkeling, dan kun je contact opnemen met een van onze gespecialiseerde opleidingsadviseurs via 035 - 712 19 92.

Waarom Scheidegger?

Onze website maakt gebruik van cookies.