Doorstromen bij Scheidegger

Bij Scheidegger kun je een landelijk erkend MBO-diploma op niveau 2, 3 en 4 behalen. In het bedrijfsleven staan deze diploma’s hoog aangeschreven. En gekwalificeerd personeel is altijd welkom! Met een erkend diploma zijn er verschillende mogelijkheden om door te leren.

Zo kun je na een korte MBO-opleiding goed en soepel doorstromen naar een volledige MBO-opleiding binnen hetzelfde vakgebied. Uiteraard met vrijstellingen voor de modules die je al gehaald hebt. Ook kun je via een MBO-opleiding niveau 4 prima doorstromen naar een HBO Bacheloropleiding van Hogeschool NCOI.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2018-2019, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren