Content

Binnenkort starten er bij Scheidegger Opleidingen nieuwe opleidingen en trainingen, met de vertrouwde kwaliteit en flexibiliteit die je van ons mag verwachten. Zo gaan we nieuwe opleidingen verzorgen op het gebied van secretarieel, personeel en organisatie, orde en veiligheid, toerisme en vrijetijd, fotografie en nog veel meer. Je kunt ons altijd bellen voor meer informatie of kijk snel in het overzicht met nieuwe opleidingen hiernaast.

Erkend MBO-onderwijs bij Scheidegger

Ook start Scheidegger Opleidingen met erkend MBO-onderwijs op niveau 2, 3 en 4. Door de unieke opleidingsmethode, onze klassikale lessen en begeleiding van praktijkgerichte docenten komt zo’n erkend MBO-diploma in een keer een stuk dichterbij. Je leest hier meer over bij het onderdeel Erkend MBO. En volg je al een opleiding bij Scheidegger, dan vertellen onze opleidingsadviseurs graag wat er voro mogelijkheden zijn om door te leren naar een erkend MBO-diploma. Scheidegger Opleidingen, daar slaag je altijd! 

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren