Sharon Paulus

Managementassistente

“Ik heb de opleiding MHBO Officemanagement gevolgd bij Scheidegger. Het klassikaal volgen van een opleiding geeft je de mogelijkheid te sparren met je klasgenoten, ervaringen te delen enzovoort. Door vaste studie-uren in je vrije tijd te plannen, houd je genoeg vrije tijd over. Het behalen van mijn diploma was een vereiste om voor promotie in aanmerking te komen. De promotie heb ik inmiddels toegezegd gekregen. Ik zou de opleiding aanbevelen vanwege het sterk praktijkgerichte karakter. De behandelde stof is herkenbaar en direct toepasbaar. Ook een pluspunt zijn de docenten. Mede vanwege hun eigen praktijkervaring waren de lessen plezierig en goed te volgen.”

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7 121 992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.