Daniel Krois

Basisopleiding ICT en Computervaardigheden

Ik heb bij Scheidegger de Basisopleiding Informatica gevolgd. Doordeweeks werkte ik overdag en 's avonds maakte ik dan de opdrachten voor de zaterdagbijeenkomst van school. De klassikale lessen vond ik erg leuk en leerzaam. Het was erg prettig dat iedereen ook echt in de klas zat om te leren. De opleiding heeft me zeker geholpen in mijn carrière. Ik heb nu meer verantwoordelijkheden op ICT-gebied.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7 121 992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.