Unieke opleidingen i.s.m. Stewardess College (op Schiphol)

Word binnen 2 jaar stewardess!

Droom je ervan om stewardess te worden, maar zie je op tegen 3 tot 4 jaar studeren? Bij Scheidegger kun je nu een opleiding op MBO-niveau 4 binnen 2 jaar afronden!

Samenwerking met het Stewardess College
Scheidegger Opleidingen is de samenwerking aangegaan met het Stewardess College en biedt nu twee erkende opleidingen die in korte tijd opleiden tot (grond) stewardess. Binnen 2 jaar tijd word je opgeleid naar MBO-niveau 4. De praktijkgerichte lessen vinden plaats in het kloppende hart van de luchtvaart- en hospitalitybranche: Schiphol. De lessen worden gegeven door trainers die zelf ervaring hebben in de luchtvaart en vinden plaats in praktijkruimtes, zoals een nagebouwde vliegtuigcabine.

Van opleiding naar baan
Doordat het Stewardess College beschikt over een eigen uitzendbureau, is er een korte lijn naar de arbeidsmarkt. Na afronding van de opleiding word je gratis ingeschreven en heb je een voorkeurspositie zodra een luchtvaartmaatschappij vacatures openstelt!
 
Open dag
Heb je interesse in een van de opleidingen en wil je meer weten? Op donderdag 11 december van 18:00 - 21:00 uur organiseren wij een open dag op Schiphol. Meer informatie hierover vind je op de website van het Stewardess College.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.