Over Scheidegger Opleidingen

Plannen om een opleiding of training te volgen? Dan zit je goed bij Scheidegger Opleidingen.

Wij verzorgen al meer dan 70 jaar klassikale, praktijkgerichte opleidingen en trainingen, van MBO- tot HBO Bachelorniveau. Inmiddels hebben al meer dan één miljoen mensen een of meerdere diploma’s bij Scheidegger behaald en daarmee zijn wij dé diplomaspecialist van Nederland!

Haal je diploma met onze 6 gouden garanties

Kies je voor Scheidegger, dan kies je voor kwaliteit. Gegarandeerd. Het liefst zouden we je een diploma garanderen, maar dat kan natuurlijk niet. Een diploma krijg je niet cadeau. Scheidegger is een wettelijk erkend opleidingsinstituut, dat onder strenge controle staat van de overheid en brancheorganisaties. En precies dat maakt onze diploma’s zo waardevol. En daar moet je dus wel wat voor doen. Wat we je wel kunnen garanderen, is dat wij er alles aan doen om jouw slagingskans zo groot mogelijk te maken. Wij geven jou de 6 Gouden Garanties.

De beste keuze

Een opleiding volgen in combinatie met een druk privéleven of een baan is best pittig. Daar wil je dus maximaal rendement uit halen. Het kiezen van een opleiding kan dus best lastig zijn. Maar ook dan kun je op ons rekenen: wij helpen jou bij het vinden van de opleiding die het beste past bij jouw wensen, ambities en toekomstplannen. Op onze Open avonden vertellen onze studieadviseurs je graag alles over onze opleidingen en samen kunnen jullie de opleiding kiezen die het beste bij jou past. Je kunt ook langskomen op ons hoofdkantoor voor een persoonlijk loopbaanadviesgesprek. Zo weet je zeker dat je de beste keuze voor je toekomst maakt.

Je ziet het: wij doen er alles aan om jou te ondersteunen bij het behalen van je diploma. Bij Scheidegger studeer je dus met de wind in de rug!

Meld je nu aan voor een studieadviesgesprek